Derekapı İlkokulu

Vizyon: Beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne , geniş bir dünya görüşüne , insan haklarına, Türk Milleti’nin milli-manevi değerlerine sahip olan ve bu değerlere saygı gösteren öğrenciler yetiştirmek; Eğitimin gerekliliğine gönülden inanan paydaşlar ile işbirliğine inanan idare, öğretmen, veli ve öğrencilerin bulunduğu; Teknolojiyi kullanan, bilgileri yorumlayıp yeni fikirler üretmeyi alışkanlık haline getirmiş bireylerin yaşadığı bir ortam oluşturmak.

Misyon: Bizler Derekapı İlkokulu çalışanları olarak, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, hoşgörülü, akılcı, sorgulayan, düşünmeye önem veren, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, demokratik düşünceyi benimseyen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04427742016

WEB - https://derekapiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Derekapı Mahallesi Derekapı Sokak No38 Tortum / ERZURUM

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKUL

Yerleşim Yeri -

Adres - Derekapı Mahallesi Derekapı Sokak No38 Tortum / ERZURUM

Ulaşım ANAYOL ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN DİĞER KÖY VE İLÇE ARABALARI KÖYÜMÜZDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık DEREKAPI - TORTUM : 26 KM. DEREKAPI - ERZURUM : 78 KM.